Poslední dva týdny ve škole

17.06.2024

17.6. - pondělí - Hudební slavnost - srdečně Vás zveme na Letní hudební akademii od 13h v Showroomu Techmanie. Můžete se těšit na sólová a i skupinová vystoupení. Družina jako obvykle.

18.6. - úterý - Sportovní den ve Škoda parku
. Úterý strávíme sportováním v Doudlevcích. Děti čeká mimo jiné i šachový turnaj. Všichni budou potřebovat sportovní oblečení, velkou svačinu a pití, Plzeňskou kartu. Oběd bude v Techmanii a družina bude v provozu.

19.6. - středa - Výlet na Vodní hamr.
 Odjezd z hlavního nádraží v 7:21 do Hrádku u Rokycan. Sraz u hutníka v 7:05. Návrat ve 14:37 na hlavní nádraží. Vyzvednutí dětí na nástupišti nebo u hutníka po příjezdu vlaku. Samostatné odchody pouze po písemném vzkazu od rodičů (papírek nebo SMS). Pro zájemce bude družina v provozu. Dejte nám vědět, koho máme odvézt po příjezdu vlaku do Techmanie. Cena jízdného a vstupu na výukový program je 150,- Kč. Peníze prosím dejte dětem v pondělí.

20.6. - čtvrtek - Cyklistický den
 - sejdeme se v 8h na parkovišti ve Štruncových sadech. Rozdělíme se do dvou skupin na méně zkušené cyklisty a závodníky. Trasy volíme tradiční. Malé děti pojedou do Zruče na letadla, dále do cukrárny ve Zruči a potom na Ostende na Boleváku a zpět do Štruncových sadů. Zkušenější cyklisté vyjedou na Krkavec a do Zruče do cukrárny, kde se spojí s ostatními a společně vyrazíme k Boleváku. Na Bolevák necháme dovést pizzy k obědu. Do úterý 18.6. mám dejte vědět, zda máte zájem o objednání pizzy pro své dítě a jakou. Nabízíme šunkovou pizzu za 170,- Kč a sýrovou za 195,- Kč cena s krabičkou a po 20% slevě. Peníze budeme vybírat než vyjedeme na kola, připravte si peníze přesně, nebude prostor na rozměnění. Je nezbytné, aby jízdní kola byla servisovaná a v bezvadném stavu. Děti musí mít helmu, vhodné oblečení, batoh se svačinou, pitím a dobré je mít kapesné na zmrzlinu. Do Štruncových sadů se vrátíme ve 14h. Od 15h Vás zveme na piknik k ukončení školního roku do Procháskova ústavu, který pořádá SRM, bližší informace Vám poskytne Petra Radová. Po skončení výletu se budou učitelé na kolech přesouvat do Procháskova ústavu na piknik. Pokud si budete přát, abychom vzali Vaše dítě s sebou, dejte nám vědět. Ve čtvrtek nebude družina.

21.6. - pátek
 - dopoledne budeme společně trávit čas společnými aktivitami, kontrolováním pomůcek a děti si sbalí všechny své věci, aby si je mohli odnést domů.Družina bude jako obvykle. Na středu a čtvrtek budou školní obědy odhlášené hromadně.

 V posledním týdnu nás čeká škola v přírodě. Děti, které budou zůstávat ve škole, čeká vyučování. Družina nebude. Více informací ke škole v přírodě jste obdrželi e-mailem.